Изграждане и ремонт на покрив с битумни керемиди на разумна цена

Битумните керемиди са основен материал, който се използва за покриви с по-нисък или по-висок наклон от обикновените керемиди. Битумните покривни плочи са по-леки и могат да се монтират по-бързо от бетонните или глинените, затова често са предпочитани, когато теренът не е равен.
янчов покриви, изграждане на нов покрив с битумни керемиди янчов покриви, изграждане на нов покрив с битумни керемиди

Важно е да запомните, че битумните керемиди са подходящи само за наклонени покриви и не могат да се полагат директно върху плоски покриви.  Както и при обикновените керемиди, много е важно преди полагането на битумните керемиди под тях да има солиден покривен материал.  Битумните керемиди могат да се полагат при по-ниска температура от обикновените бетонни керемиди, но трябва да се полагат при по-висока температура от гъвкавите гумени керемиди.

Много е важно да се уверите, че се полагат правилния тип битумни керемиди за температурния диапазон, в който работите.  Много е важно да се гарантира, че битумната керемида е положена хоризонтално, така че да се оттича правилно. Препоръчително е под битумната керемида да се постави мембрана или армиран воал, за да се предотврати залепването ѝ към покривните панели отдолу и да се предпази от влага.

Предимства на битумните керемиди

  • Дълготрайност и лесна поправка. Плочките имат дълъг експлоатационен живот и могат да се ремонтират. Материалите, използвани за изработката им, са устойчиви на атмосферни влияния. Керемидите са лесни за рязане, за да паснат на всеки покривен профил. Широката гама от цветове и шарки ги прави привлекателен вариант за всеки вкус и стил.
  • Ниски първоначални разходи. Керемидите са по-евтини от другите варианти.
  • Ниски разходи за поддръжка. Плочките не са податливи на гниене. Те не изискват боядисване, запечатване или ремонт.
  • Висока издръжливост и здравина. Битумните керемиди са устойчиви на високи температури и имат високи механични свойства, което ги прави трайни и дълготрайни.
  • Щадящи околната среда. Плочките не отделят токсични емисии и не изискват допълнително оборудване за покрива.

Галерия Покрив с битумни керемиди

Play Video

0700 50 190

Бързо запиване

Често задавани въпроси

Запитване за Покрив с битумни керемиди

Кога сте готови за започнете ремонта?*

Препоръки за Янчов Инженеринг

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!!
Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

янчов покриви фавикона
Antoaneta Mihaylova