Фирма за хидроизолация на покриви

Нашата компания е специализирана в полагането на материали за всички видове покриви, включително и за скатни покриви. Разполагаме с екип от професионални покривни майстори, които ще работят върху Вашия покрив, за да гарантират, че той е правилно изолиран и хидроизолиран.
ремонт на покриви и хидроизолация преди ремонт на покриви и хидроизолация след

Работим с висококачествени продукти за хидроизолация на покриви – благодарение на материалите обекта Ви е защитен от атмосферните влияния. Използваните материали притежават необходимите сертификати и имат гаранция от производителя.

Използваме само най-добрите материали, най-добрите инструменти, най-добрите техники

Благодарение на това предлагаме най-доброто обслужване и гаранция за нашата работа. Нашите специалисти ще Ви осигурят качествено обслужване. Можете да сте сигурни, че работата ще бъде извършена съобразно най-високите стандарти.

Стъпки при хидроизолацията:

  • ​​Почистване на покривна площ от стара изолация.
  • Грундиране на  покривната основа с битумен грунд.
  • Газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит без посипка. Газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка.

Тези стъпки гарантират, че хидроизолацията на покрива е ефективна. Можете също така да използвате покривни покрития, ленти, мембрани, за да се предпазите от атмосферни влияния и други вредни фактори. Покривните покрития предпазват покрива от топлина и ултравиолетови лъчи, те могат да се използват като основа за други видове покривни материали.

Освен това подобрява задържането на топлината на покрива и намалява разходите за енергия.  Изборът на правилния вид покривен материал е важен, особено ако живеете в район с много дъжд или сняг.

Галерия Хидроизолация на покриви

Play Video

0700 50 190

Бързо запиване

Често задавани въпроси

Запитване за Хидроизолация на покриви

Кога сте готови за започнете ремонта?*

Препоръки за Янчов Инженеринг

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!!
Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

янчов покриви фавикона
Antoaneta Mihaylova