Изграждане на покрив и покривна конструкция

Янчов Инженеринг е водеща компания за изграждане на покриви с повече от 15 години опит в бранша и стотици доволни клиенти. Ние сме тук, за да ви предложим най-добрите услуги за ремонт на покриви, и изграждане на нов покрив.
Изграждане на нов покрив и покривна конструкция Изграждане на нов покрив

Когато става въпрос за покриви, ние се ползваме с доверието на стотици клиенти, които са използвали нашите услуги в миналото. Ние сме тук, за да ви помогнем и да се уверим, че имате покрив, който осигурява максимална защита и комфорт. Екипът ни от покривни майстори е висококвалифициран и има опит в ремонта на покриви с всякакви форми и размери. Ние можем да ви помогнем – от малки до големи ремонти на покриви.

Ако имате проблеми с покрива си, като например течове, дупки, разхлабени керемиди или шингли, трябва да го поправите възможно най-скоро. Ако дълго време пренебрегвате проблемите с покрива си, рискувате да се сблъскате с по-сериозни проблеми. Покривът ви не само ще бъде по-малко енергийно ефективен, но и може да причини щети на дома ви и да предизвика проблеми с безопасността.

Ние ще присъстваме по време на целия процес, ще ви информираме за напредъка на новия ви покрив и ще предотвратим възникването на непредвидени проблеми. Когато новият ви покрив бъде завършен, ние ще се уверим, че той е устойчив на атмосферни влияния и безопасен за вас и вашето семейство.

Екип от майстори експерти

Разполагаме с екип от майстори експерти, които имат богат опит в изграждането на нови покриви за търговски и жилищни обекти. Ние разбираме, че искате новият ви покрив да издържи проверката на времето, затова работим само с най-добрите материали.

По време на работата ще опазим имота ви и ще го поддържаме в чист вид. Ще направим всичко с внимание и грижа, за да ви предоставим възможно най-добрата услуга.

Галерия Изграждане на нов покрив

0890 177 244

Бързо запиване

Запитване за Изграждане на нов покрив

Кога сте готови за започнете ремонта?*

Препоръки за Янчов Инженеринг

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

янчов покриви фавикона
Мария Йорданова