Изграждане на нов покрив и покривна конструкция

Янчов Покриви е водеща компания за изграждане на покриви с повече от 15 години опит в бранша и стотици доволни клиенти. Ние сме тук, за да Ви предложим най-добрите услуги за ремонт на покриви, и изграждане на нов покрив.
Изграждане на нов покрив и покривна конструкция Изграждане на нов покрив

Когато става въпрос за покриви, ние се ползваме с доверието на стотици клиенти, които са използвали нашите услуги в миналото. Ние сме тук, за да Ви помогнем и да се уверим, че имате покрив, който осигурява максимална защита и комфорт. Екипът ни от покривни майстори е висококвалифициран и има опит в ремонта на покриви с всякакви форми и размери.

Спестете си проблеми с покрива като например течове, дупки, разхлабени керемиди или шингли.  Заложете на професионализма ни за енергийно ефективен покрив и за да няма щети по дома и безопасността Ви.

Ние сме с Вас по време на целия процес, ще Ви информираме за напредъка на новия  покрив и ще предотвратим възникването на непредвидени проблеми. Когато новият Ви покрив бъде завършен, ние ще се уверим, че той е устойчив на атмосферни влияния и безопасен за Вас и Вашето семейство.

Екип от майстори експерти

Разполагаме с екип от майстори експерти, които имат богат опит в изграждането на нови покриви за търговски и жилищни обекти. Ние разбираме, че искате новият Ви покрив да издържи проверката на времето, затова работим само с най-добрите материали.

По време на работата ще опазим имота Ви и ще го поддържаме в чист вид. Ще направим всичко с внимание и грижа, за да  предоставим възможно най-добрата услуга.

Галерия Изграждане на нов покрив

Play Video

0700 50 190

Бързо запиване

Често задавани въпроси

Запитване за Изграждане на нов покрив

Кога сте готови за започнете ремонта?*

Препоръки за Янчов Инженеринг

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!!
Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

янчов покриви фавикона
Antoaneta Mihaylova