Монтаж и подмяна на улуци на топ цени

Монтирането на улуци и облицовки е една от първите стъпки при ремонта на покрива. Улуците помагат за отвеждане на водата от основите, а обковът я задържа. Ако си правите нов покрив или пренареждате стария, инсталирането на улуци е необходимо, за да сте сигурни, че всичко работи правилно!
монтаж на улици процес монтаж на улици след работа

Нашият монтаж на улуци и облицовки ще Ви помогне да избегнете бъдещи проблеми с покрива! Течовете от покрива обикновено се появяват, когато улукът е запушен. Нашите специалисти могат да монтират, ремонтират и подменят Вашите течащи улуци с гаранция за всички ремонти.

Монтирането на нови улуци за Вашия дом и сграда е един от най-лесните начини да се гарантира, че структурата и дълготрайността на Вашата къща са защитени от повреди и оттичане на вода. Изборът на правилния тип улуци за Вашата сграда или дом зависи от различни фактори, включително заобикалящата среда и стила на Вашия дом. Ако не сте сигурни коя система за улуци е най-подходяща за Вас, посъветвайте се с нас за предимствата на всяка система и за това колко лесна е поддръжката на всяка система.

Безшевните улуци са по-добри от тези с шевове, тъй като предотвратяват запушването и натрупването на отпадъци в системата на улуците на къщата Ви. С помощта на безшевни PVC улуци можете да сте сигурни, че улучната Ви система ще издържи дълги години, без да се запушва и без да се налага да бъде подменяна отново.

Поставяне, монтаж на улуци  на ниски цени

Предоставяме подробна оферта за всички наши услуги и продукти. Предлагаме предварително ценообразуване и никакви скрити такси.

Галерия Монтаж на улуци

Play Video

0700 50 190

Бързо запиване

Често задавани въпроси

Запитване за Монтаж на улуци

Кога сте готови за започнете ремонта?*

Препоръки за Янчов Инженеринг

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!!
Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

янчов покриви фавикона
Antoaneta Mihaylova