Монтаж и подмяна на улуци на топ цени

Монтирането на улуци и облицовки е една от първите стъпки при ремонта на покрива. Улуците помагат за отвеждане на водата от основите, а обковът я задържа. Ако си правите нов покрив или пренареждате стария, инсталирането на улуци е необходимо, за да сте сигурни, че всичко работи правилно!
монтаж на улици процес монтаж на улици след работа

Нашият монтаж на улуци и облицовки ще ви помогне да избегнете бъдещи проблеми с покрива! Течовете от покрива обикновено се появяват, когато улукът е запушен или когато се разхлаби мигачът, който минава над него. Нашите специалисти могат да монтират, ремонтират и подменят вашите течащи улуци с гаранция за всички ремонти.

Монтирането на нови улуци за вашия дом и сграда е един от най-лесните начини да се гарантира, че структурата и дълготрайността на вашата къща са защитени от повреди и оттичане на вода. Изборът на правилния тип улуци за вашата сграда или дом зависи от различни фактори, включително заобикалящата среда и стила на вашия дом. Ако не сте сигурни коя система за улуци е най-подходяща за вас, посъветвайте се с нас за предимствата на всяка система и за това колко лесна е поддръжката на всяка система.

Безшевните улуци са по-добри от тези с шевове, тъй като предотвратяват запушването и натрупването на отпадъци в системата на улуците на къщата ви. С помощта на безшевни PVC улуци можете да сте сигурни, че улучната ви система ще издържи дълги години, без да се запушва и без да се налага да бъде подменяна отново.

Поставяне, монтаж на улуци  на ниски цени

Предоставяме подробна оферта за всички наши услуги и продукти. Предлагаме предварително ценообразуване и никакви скрити такси.

Галерия Монтаж на улуци

0890 177 244

Бързо запиване

Запитване за Монтаж на улуци

Кога сте готови за започнете ремонта?*

Препоръки за Янчов Инженеринг

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

янчов покриви фавикона
Мария Йорданова