Перфектно изграждане на нов покрив и професионални услуги в Божурище

Добре дошли в Янчов Покриви, Вашето надеждно решение в изграждането на нов покрив. Специализираме в предоставянето на качествени услуги за изграждане и реновация на покривни системи, които осигуряват дълготрайна защита и естетичен вид. С настоящия проект, при който извършихме демонтаж и последващо напълно ново изграждане на покрив в Божурище може да се убедите сами в правотата на думите ни.

Галерия Нов покрив в Божурище

Създайте нов покрив с нашите експертни умения – гарантирано качество и издръжливост

Първата ни задача в процеса на обновяване на покрива е демонтажът на старата покривна конструкция. Това включва отстраняване на старите керемиди, обшивки и всички други материали, за да си осигурим чисто и празно работно пространство за следващите стъпки.

След това се започва с различните видове доставки и монтаж като:

Доставка и направа на дървена покривна конструкция (импрегнирана) – тази конструкция е обикновено изработена от импрегнирана дървесина, която е устойчива на влага и гниене. Тя ще служи като основа за следващите слоеве на покрива.

Доставка и полагане на дървена обшивка – след изграждането на покривната конструкция следва доставката и поставянето на дървена обшивка от OSB (ориентирана към дървесните влакна) в конкретния случай с дебелина 1.8 см. Тази обшивка ще подсилва покривната конструкция и ще създава стабилна основа за следващите слоеве. По Ваше желание или по наша преценка може тази дебелина да е различна в зависимост от конкретния покрив и местоположение и други фактори.

Доставка и монтаж на дървени летви и контралетви -тези летви са важни за поддържане на правилното разстояние и вентилация между керемидите. Доставка и полагане на паропропускливо подкеремидно фолио над обшивката. По желание на клиента и съобразно заложения бюджет извършихме доставка и полагане на керамични керемиди + всички необходими окомплектовки по покрива. Внимателно подредихме керемидите върху летвите и ги закрепихме.Сред финалните щрихи бяха доставка и монтаж на капаци сух монтаж и безшевни улуци, прахово боядисани, надулучна пола прахово боядисана с широчина 21 см, водосточно казанче прахово боядисано. Освен това при улуците се доставят и монтират челни дъски.

С успешното изпълнение и следване на тези стъпки новият покрив на нашия клиент от Божурище беше готов и предаден.

0700 50 190

Бързо запиване

Нашите услуги

Още изработени проекти от Янчов Инженеринг

Запитване за Нов покрив в Божурище

Кога сте готови за започнете ремонта?*