Комплексен ремонт на покрива на жилищен блок в Благоевград от Янчов Покриви

С над десетилетие опит в сектора на строителството, “Янчов Покриви” е утвърдена компания, която предлага висококачествени услуги в областта на покривните системи. Ние разполагаме с квалифициран екип от специалисти, които използват най-съвременните технологии и материали, за да гарантират дълготрайност и надеждност на всеки ремонт. Ремонтът на покрива на жилищен блок цели осигуряването на максимална защита от атмосферни условия, както и подобряване на енергийната ефективност и комфорт на живот за всички жители на сградата.

Галерия Ремонт на покрива на жилищен блок в Благоевград

Професионални услуги за ремонт на покриви на жилищни блокове

Отново преди да започнем да полагаме новите материали се наложи да се направи предварителен частичен кърпеж на цялата площ. Целта е локализиране и отстраняване на повърхностни дефекти и повреди по определена площ преди основната обработка или ремонт. Чрез тази стъпка сложихме началото по подготовката на основата. Следващата ни стъпка беше да положим грунд, предназначен да подготви повърхността за следващи обработки, като улеснява адхезията и заздравява основата. Пристъпихме и към цялостната изолация, която е процес на налагане на водоустойчиви материали върху определената площ, за да се предотврати проникването или протичането на вода. Финалната ни задача, която е и най-важна беше да се направи монтаж на нова покривна облицовка.

Надяваме се да има разбирателство и хармония в жилищния блок и всички да са останали доволни от извършения ремонт на покрива от страна на Янчов Покриви в Благоевград.

Още изработени проекти от Янчов Инженеринг

Запитване за Ремонт на покрива на жилищен блок в Благоевград

Кога сте готови за започнете ремонта?*