Професионализъм и качество в пренареждането на керемиди в Рила

“Янчов Покриви” не е просто компания, специализирана в работата с покриви. Ние сме Вашата гаранция за качество и отговорност. Пренареждането на керемиди е услуга, която изисква внимание към детайлите и професионален подход. Независимо от причината, която налага пренареждането на керемиди ние сме тук, за да предоставим най-доброто решение за Вашия покрив. Продължете да четете, за да се запознаете какво направихме за наша клиентка в град Рила.

Галерия Пренареждане керемиди в Рила

Прецизно пренареждане на керемиди

Пренареждането на керемиди е процес, който изисква практически опит и знания. Ето какви са основните стъпки:

При възстановяването на покриви, първият етап е свързан с откриването на старите материали като керемиди, капаци, летви и мушами. Това изисква внимателно изследване и отстраняване на съществуващите покрития, за да се разкрие максимално покрива.

След откриването на старите материали, следва полагането на паропропусклива мембрана. Това е важен етап, който осигурява подходящата вентилация и предпазва конструкцията от нежелана влага и кондензация.

Освен това се налага  изграждането на летва, в случая ни беше необходима единична летвена скара с размери 4/3 см. Тази структура ще поддържа керемидите и капаците на правилно разстояние, осигурявайки подходящо вентилационно пространство.

Реденето на старите керемиди и капаци е следващата важна стъпка. Те трябва да бъдат подредени с голямо внимание към детайлите и оригиналната композиция, за да се възстанови визията на покрива, както тя е била в миналото.

След като керемидите и капаците са подредени на своите места, последният етап включва измазването на капаците с вароциментов разтвор. Тази стъпка понякога е пропускана, поради финансови причини, но е желателно да се направи, за да е по-устойчив покрива.

С този детайлен подход, “Янчов Покриви” Ви гарантира, че всеки покрив ще бъде не само красив, но и функционален и дълготраен. Доверете ни се, както направи тази клиентка в Рила, както и много други хора в Югозападна България направиха.

0700 50 190

Бързо запиване

Нашите услуги

Още изработени проекти от Янчов Инженеринг

Запитване за Пренареждане керемиди в Рила

Кога сте готови за започнете ремонта?*